SZOLGÁLTATÁSAINK: TANÁCSADÁSOK
Szülésre felkészítõ foglalkozások

Különösen az elsõ baba érkezésekor, de gyakran a többedik gyermek esetén is tele vannak a kismamák és kispapák kérdésekkel. Minden várandósság, minden baba és gyermek mTanácsadásonás. Sok információ adott és felkutatható, de melyik származik hiteles forrásból? Melyik alternatívát érdemes komolyan vennünk? Szülésre felkészítõ foglalkozása im célja, hogy sok, valóban hiteles információt adjak át a pároknak illetve segítsek akár egyéni kérdések megválaszolásában, problémák megoldásában. Okleveles védõnõként megtapasztaltak alapján dolgoztam ki a felkészítés tematikáját, amelyet azonban rugalmasan kezelek. A tematika megváltoztatható illetve akár kombinálható a csecsemõgondozási tanácsadás tematikájával is. (egyéni tanácsadás keretében, egyénileg egyeztetett idõpontokban beszéljük meg a kismama, kispapa gondolatait, kérdéseit, érzéseit.)

A tematika felöleli a várandóság minden trimeszterének történéseit, a magzat és anyukája jólléte érdekében megtehetõ dolgokat, a szülés körüli és utáni teendõket. Segít az újszülött fogadására felkészülni. A foglalkozások írásos anyagát kézbe adom, folyamatosan feltehetik kérdéseiket. A foglalkozások bérlettel is igénybe vehetõk, amellyel az ár még kedvezõbb. A teljes tematika 7 alkalmat foglal magában, de ettõl egyeztetés szerint eltérhetünk. Kérdéseikkel forduljanak nyugodtan hozzám! Várom Önöket szeretettel!


Szülésre felkészítõ foglalkozások tematikája

Elérhetõségek:

Barna Adrienn MsC
Okleveles védõnõ
Tel.: 30/ 701 3768
E-mail: gyermekzug@gmail.com

Helyszín: Bendegúz-Gyermekzug; 7621 Pécs; Irgalmasok u. 18.

Oszd meg másokkal is:
iwiwfacebookEmail
Csecsemõgondozási tanácsadás

Mit kell tennem, ha hazamehetünk újszülöttemmel a kórházból? Miért sír? Mikor van melege és mikor fázik? Jól szoptatok és eleget eszik a babám? Mérjem minden nap? Tényleg probléma, ha tápszert kap? Honnan tudom, ha beteg? - ezer és ezer kérdés, amelyre jó lenne hamar választ kapni.Pelenkázás

Csecsemõgondozási tanácsadásaim célja többek között a hasonló, aggodalmas kérdések megválaszolása. A teljes foglalkozás sorozat tervezetten 5 alkalomból áll, amelyek témái között szerepelnek az újszülött otthoni fogadásához szükséges teendõk, lázcsillapítás módszerei és kivitelezése, újszülött és csecsemõ gondozásának mikéntjei, szoptatás és a táplálás egyéb formái. További ajánlott témákból is választhat a kedves kismama és kispapa. A témák tetszõlegesen kombinálhatóak egyéni igény szerint a szülésre felkészítõ foglalkozások témáival. A tanácsadáson beszélgetésekre és gyakorlatokra számíthatnak a kisbabákkal kapcsolatos teendõkrõl. Kérdéseikkel forduljanak hozzám a gyermekzug@gmail.com e-mail címemen! Várom Önt, Önöket szeretettel!

Csecsemõgondozási tanácsadás tematikája

Elérhetõségek:

Barna Adrienn MsC
Okleveles védõnõ
Tel.: 30/ 701 3768
E-mail: gyermekzug@gmail.com

Helyszín: Bendegúz-Gyermekzug; 7621 Pécs; Irgalmasok u. 18.

Oszd meg másokkal is:
iwiwfacebookEmail
Serdülõ tanácsadás

A serdülõkor valamely szempontból mindenképp nehéz a serdülõkorú fiatalnak, de természetesen más szempontból  az õt nevelõ szülõnek is. Valóban nem vagyunk képesek megérteni egymást mostanában? - kérdezheti magától bármelyik fél. A serdülõ fiatal kevesebb figyelmet és idõt szán szüleire, családjára, magatartása megváltozik, baráti társasága tûnik fontosabbnak. Meg kell a szülõnek védenie? Mitõl és mikor? Hogyan változtassunk kommunikációnkon? Hogyan tegyük ismét jóvá kapcsolatunkat?

Serdülõ tanácsadásaim egyénre és problémára szabottak. Módszereim az egészségfejlesztés területén használt ún. aktivizáló módszerek, amelyekkel maga a serdülõ, illetve szülõ találhat rá a válaszokra, majd egymásra. Mivel a problémák sokrétûek, tematika nem adható. Kérdéseikkel forduljanak hozzám a gyermekzug@gmail.com e-mail címemen! Várom Önt, Önöket szeretettel!

Oszd meg másokkal is:
iwiwfacebookEmail
Egészségfejlesztési tanácsadás

Az egészségfejlesztési tanácsadás fogalma röviden leírhatatlan, leginkább módszerei határozzák meg feladatát: aktivizáló módszerei segítségével lehetõséget nyújt minden típusú probléma feltárására és feldolgozására, válaszok keresésére, minden korosztály számára. Ezen módszerekbõl szemezgetek, alakítom ki a megfelelõt, amikor valaki segítséget kér tõlem. Milyen problémák esetén?Családi záró alkalom

  • Gyermeknevelési illetve párkapcsolati nehézségek
  • Életvezetési problémák
  • Életmód változtatási szándék
  • Családi kommunikáció megromlása
  • Stb.

Mivel a problémák sokrétûek, tematika nem adható. Kérdéseikkel forduljanak hozzám a gyermekzug@gmail.com e-mail címemen!

Várom Önt, Önöket szeretettel!

Oszd meg másokkal is:
iwiwfacebookEmail