PROGRAMJAINK
JátsszMA! Társasjáték klub

JátsszMa logo

JátsszMa! Program

 

JátsszMa! Társasjáték klub

Minden korosztály számára igyekszünk színvonalas és értékes alternatívát nyújtani a szabadidõ hasznos eltöltéséhez. A felnõttek részére szervezett szabadidõs, rekreációs programunk a társasjáték klub. Kedden esténként, 17 órától több, mint 250 társasjátékunkból választhat az, aki kisebb csoportban és jó hangulatban szeretné játékkal tölteni az idejét.

Társasjátékaink java a stratégia szerelmeseinek ad alkalmat a kellemes kikapcsolódásra. A paletta folyamatosan bõvül, s lehetõség van arra is, hogy vendégeink megosszák saját játékaikat egymással. Célunk, hogy megismertessük a játékok változatos világát és becsempésszük a hétköznapok „tévénézõs” unalmának helyére.

JátsszMa! Társasjáték Bajnokság, felnõttek

Karácsonyi társas1Valljuk, hogy a társasozás a kikapcsolódás mellett barátságok és közösségek kialakulását és egymás jobb megismerését segíti elõ.

Szeretettel várjuk az érdeklõdõket egy jó játékra Pécsett, az Irgalmasok útja 18 szám alatt minden kedden! Látogassanak el hozzánk!JátsszMa! Pécsi Társasjáték Kiállítás és vásár

Kiállítás és Vásáron játszók2011. óta évente megrendezésre kerülõ nagyszabású rendezvény keretei belül kívánjuk megmutatni a pécsi és Pécs környéki érdeklõdõknek, játékosoknak, családoknak a nyugat-európai és magyar társas és képességfejlesztõ játékok sokszínûségét, újdonságait. Idén sok játékok egyenesen Essenbõl a világ legnagyobb társasjáték bemutatójáról és vásáráról hoztuk el, hogy frissen bemutathassuk azokat a játékok is melyek vagy nagyon lassan, vagy soha nem jutnak el hozzánk a boltok polcaira.

A rendezvényen színes kísérõprogramok mellett (jazz, borkóstoló, gyermekkoncert, szakmai beszélgetés), a játékok megismerésére, kipróbálására és kedvezményes megvásárlására is lehetõséget biztosítunk. Lelkes és hozzáértõ játékvezetõink segítenek eligazodni a hatalmas választék és a tematikus helyszínek között, hogy mindenki megtalálja a neki legjobban tetszõt. Hiszünk abban, hogy játszani nem szeretõ ember nincs, csak olyan, aki még nem találkozott az "igazival". Bízunk abban, hogy itt mindenki megtalálja  a hozzá illõt!

Idén már a negyedik alkalommal játszhattunk együtt november 21-23.

Kiállítás és Vásáron stratégia

Részletek közösségi oldalunkon.


Spot a YOUTUBE-n!


JátsszMa! Társasjáték Tábor

JátékpalettaKét korcsoportban is indulnak táboraink. A jövõ társasjátékos generációjának kisiskolás kortól napközis táborokat szervezünk, míg a felnõtt gémerek ottalvós maratoni játékélményben részesülnek vidéki légkörben.

A gyermekeknek szóló nyári napközi a Pécsi Kulturális Központ szervezésében valósul meg azzal a céllal, hogy a fiatalok mihamarabb találkozzanak képesség és személyiségjegyek formálásában is jelentõs szereppel bíró játékokkal, így hasznosan és közösen töltsék a szabadidõt a számítógép és videojátékok bámulása helyett. Egy jó játék szerepe a kudarc megélésében, kezelésében a kreatív és stratégiai gondolkodás fejlesztésében vitathatatlan. Válogatott játékaink a felépített tematika és a kiegészítõ programok segítségével ezen képességek játszva, szórakozva sajátíthatók el. Fotók


JátsszMa! Társasjáték Bajnokság

II. Bajnokság Amun-ReMinden évben megrendezésre kerülõ társasjáték bajnokság két korcsoportban valósul meg, hogy a gyermekek és a felnõttek is össze tudják mérni tudásukat, ügyességüket. Az egész napos rendezvény délelõttje a gyermekeké. Délutántó estig a nagyok mérkõznek a nyereményekért. Mindkét kategóriában több lehetõség közül megszavazott 3 játékban összegyûjtött pontszám alapján kerülnek ki a gyõztesek. Célunk nem a valódi versenyszituáció megteremtése, inkább hogy a hosszú és kitartó játékkal sikerélménye legyen a résztvevõknek. Fotók

Társasjáték ajánló

Oszd meg másokkal is:
iwiwfacebookEmail