PROGRAMJAINK
Serdülõ tanácsadás

A serdülõkor valamely szempontból mindenképp nehéz a serdülõkorú fiatalnak, de természetesen más szempontból  az õt nevelõ szülõnek is. Valóban nem vagyunk képesek megérteni egymást mostanában? - kérdezheti magától bármelyik fél. A serdülõ fiatal kevesebb figyelmet és idõt szán szüleire, családjára, magatartása megváltozik, baráti társasága tûnik fontosabbnak. Meg kell a szülõnek védenie? Mitõl és mikor? Hogyan változtassunk kommunikációnkon? Hogyan tegyük ismét jóvá kapcsolatunkat?

Serdülõ tanácsadásaim egyénre és problémára szabottak. Módszereim az egészségfejlesztés területén használt ún. aktivizáló módszerek, amelyekkel maga a serdülõ, illetve szülõ találhat rá a válaszokra, majd egymásra. Mivel a problémák sokrétûek, tematika nem adható. Kérdéseikkel forduljanak hozzám a gyermekzug@gmail.com e-mail címemen! Várom Önt, Önöket szeretettel!

Oszd meg másokkal is:
iwiwfacebookEmail
Egészségfejlesztési tanácsadás

Az egészségfejlesztési tanácsadás fogalma röviden leírhatatlan, leginkább módszerei határozzák meg feladatát: aktivizáló módszerei segítségével lehetõséget nyújt minden típusú probléma feltárására és feldolgozására, válaszok keresésére, minden korosztály számára. Ezen módszerekbõl szemezgetek, alakítom ki a megfelelõt, amikor valaki segítséget kér tõlem. Milyen problémák esetén?Családi záró alkalom

 • Gyermeknevelési illetve párkapcsolati nehézségek
 • Életvezetési problémák
 • Életmód változtatási szándék
 • Családi kommunikáció megromlása
 • Stb.

Mivel a problémák sokrétûek, tematika nem adható. Kérdéseikkel forduljanak hozzám a gyermekzug@gmail.com e-mail címemen!

Várom Önt, Önöket szeretettel!

Oszd meg másokkal is:
iwiwfacebookEmail
Szülésre felkészítõ foglalkozások

Különösen az elsõ baba érkezésekor, de gyakran a többedik gyermek esetén is tele vannak a kismamák és kispapák kérdésekkel. Minden várandósság, minden baba és gyermek mTanácsadásonás. Sok információ adott és felkutatható, de melyik származik hiteles forrásból? Melyik alternatívát érdemes komolyan vennünk? Szülésre felkészítõ foglalkozása im célja, hogy sok, valóban hiteles információt adjak át a pároknak illetve segítsek akár egyéni kérdések megválaszolásában, problémák megoldásában. Okleveles védõnõként megtapasztaltak alapján dolgoztam ki a felkészítés tematikáját, amelyet azonban rugalmasan kezelek. A tematika megváltoztatható illetve akár kombinálható a csecsemõgondozási tanácsadás tematikájával is. (egyéni tanácsadás keretében, egyénileg egyeztetett idõpontokban beszéljük meg a kismama, kispapa gondolatait, kérdéseit, érzéseit.)

A tematika felöleli a várandóság minden trimeszterének történéseit, a magzat és anyukája jólléte érdekében megtehetõ dolgokat, a szülés körüli és utáni teendõket. Segít az újszülött fogadására felkészülni. A foglalkozások írásos anyagát kézbe adom, folyamatosan feltehetik kérdéseiket. A foglalkozások bérlettel is igénybe vehetõk, amellyel az ár még kedvezõbb. A teljes tematika 7 alkalmat foglal magában, de ettõl egyeztetés szerint eltérhetünk. Kérdéseikkel forduljanak nyugodtan hozzám! Várom Önöket szeretettel!


Szülésre felkészítõ foglalkozások tematikája

Elérhetõségek:

Barna Adrienn MsC
Okleveles védõnõ
Tel.: 30/ 701 3768
E-mail: gyermekzug@gmail.com

Helyszín: Bendegúz-Gyermekzug; 7621 Pécs; Irgalmasok u. 18.

Oszd meg másokkal is:
iwiwfacebookEmail
Csecsemõgondozási tanácsadás

Mit kell tennem, ha hazamehetünk újszülöttemmel a kórházból? Miért sír? Mikor van melege és mikor fázik? Jól szoptatok és eleget eszik a babám? Mérjem minden nap? Tényleg probléma, ha tápszert kap? Honnan tudom, ha beteg? - ezer és ezer kérdés, amelyre jó lenne hamar választ kapni.Pelenkázás

Csecsemõgondozási tanácsadásaim célja többek között a hasonló, aggodalmas kérdések megválaszolása. A teljes foglalkozás sorozat tervezetten 5 alkalomból áll, amelyek témái között szerepelnek az újszülött otthoni fogadásához szükséges teendõk, lázcsillapítás módszerei és kivitelezése, újszülött és csecsemõ gondozásának mikéntjei, szoptatás és a táplálás egyéb formái. További ajánlott témákból is választhat a kedves kismama és kispapa. A témák tetszõlegesen kombinálhatóak egyéni igény szerint a szülésre felkészítõ foglalkozások témáival. A tanácsadáson beszélgetésekre és gyakorlatokra számíthatnak a kisbabákkal kapcsolatos teendõkrõl. Kérdéseikkel forduljanak hozzám a gyermekzug@gmail.com e-mail címemen! Várom Önt, Önöket szeretettel!

Csecsemõgondozási tanácsadás tematikája

Elérhetõségek:

Barna Adrienn MsC
Okleveles védõnõ
Tel.: 30/ 701 3768
E-mail: gyermekzug@gmail.com

Helyszín: Bendegúz-Gyermekzug; 7621 Pécs; Irgalmasok u. 18.

Oszd meg másokkal is:
iwiwfacebookEmail
Képességfelmérés

Az iskolakezdés elõtt ill. iskoláskorban ajánljuk a Képesség felmérésrészképességterületek felmérését célzó képességfelmérésünket. Szakemberünk saját tesztjével méri fel az adott gyermek kornak megfelelõ képességeit és készségeit, majd írásos véleményt ad a szülõnek. Amennyiben valamely részterületen hiányosságokat észlelünk, lehetõség van a gyermekre szabott, egyéni fejlesztésre, egyeztetett idõpontban és rendszerességgel. Speciális esetben segítünk szakembert találni is!

Érdeklõdhetnek és bejelentkezhetnek bármely elérhetõségünkön ill.:

gyermekzug@gmail.com

Oszd meg másokkal is:
iwiwfacebookEmail
Egyéni fejlesztés

Az egyéni fejlesztés elõre egyeztetett Egyéni fejlesztésidõpontban történõ, speciálisan az adott gyermek részképességterületeinek fejlesztését szolgálja. Szakemberünk az adott idõpontban a megfelelõ írásos-rajzos-mozgásos ill. logikai feladatokat alkalmazva, egyre emelkedõ szinten játszik együtt a gyermekkel, aki mindeközben jól érzi magát. A feladatokat a képességterület fejlettségéhez alakítjuk ki és nyomonkövetjük a fejlõdés fokát. A fejlesztést megelõzheti (ajánlott!) egy képességfelmérés, amely kokrét irányt mutat a feladatok kialakításában a mihamarabbi siker és hatékony mûködés érdekében. Fontos szerepet kap a feladattudat és logikai gondolkodás, praktikum kialakítása, a kreativitás megtartása.

Oszd meg másokkal is:
iwiwfacebookEmail
JátsszMA! Társasjáték klub

JátsszMa logo

JátsszMa! Program

 

JátsszMa! Társasjáték klub

Minden korosztály számára igyekszünk színvonalas és értékes alternatívát nyújtani a szabadidõ hasznos eltöltéséhez. A felnõttek részére szervezett szabadidõs, rekreációs programunk a társasjáték klub. Kedden esténként, 17 órától több, mint 250 társasjátékunkból választhat az, aki kisebb csoportban és jó hangulatban szeretné játékkal tölteni az idejét.

Társasjátékaink java a stratégia szerelmeseinek ad alkalmat a kellemes kikapcsolódásra. A paletta folyamatosan bõvül, s lehetõség van arra is, hogy vendégeink megosszák saját játékaikat egymással. Célunk, hogy megismertessük a játékok változatos világát és becsempésszük a hétköznapok „tévénézõs” unalmának helyére.

JátsszMa! Társasjáték Bajnokság, felnõttek

Karácsonyi társas1Valljuk, hogy a társasozás a kikapcsolódás mellett barátságok és közösségek kialakulását és egymás jobb megismerését segíti elõ.

Szeretettel várjuk az érdeklõdõket egy jó játékra Pécsett, az Irgalmasok útja 18 szám alatt minden kedden! Látogassanak el hozzánk!JátsszMa! Pécsi Társasjáték Kiállítás és vásár

Kiállítás és Vásáron játszók2011. óta évente megrendezésre kerülõ nagyszabású rendezvény keretei belül kívánjuk megmutatni a pécsi és Pécs környéki érdeklõdõknek, játékosoknak, családoknak a nyugat-európai és magyar társas és képességfejlesztõ játékok sokszínûségét, újdonságait. Idén sok játékok egyenesen Essenbõl a világ legnagyobb társasjáték bemutatójáról és vásáráról hoztuk el, hogy frissen bemutathassuk azokat a játékok is melyek vagy nagyon lassan, vagy soha nem jutnak el hozzánk a boltok polcaira.

A rendezvényen színes kísérõprogramok mellett (jazz, borkóstoló, gyermekkoncert, szakmai beszélgetés), a játékok megismerésére, kipróbálására és kedvezményes megvásárlására is lehetõséget biztosítunk. Lelkes és hozzáértõ játékvezetõink segítenek eligazodni a hatalmas választék és a tematikus helyszínek között, hogy mindenki megtalálja a neki legjobban tetszõt. Hiszünk abban, hogy játszani nem szeretõ ember nincs, csak olyan, aki még nem találkozott az "igazival". Bízunk abban, hogy itt mindenki megtalálja  a hozzá illõt!

Idén már a negyedik alkalommal játszhattunk együtt november 21-23.

Kiállítás és Vásáron stratégia

Részletek közösségi oldalunkon.


Spot a YOUTUBE-n!


JátsszMa! Társasjáték Tábor

JátékpalettaKét korcsoportban is indulnak táboraink. A jövõ társasjátékos generációjának kisiskolás kortól napközis táborokat szervezünk, míg a felnõtt gémerek ottalvós maratoni játékélményben részesülnek vidéki légkörben.

A gyermekeknek szóló nyári napközi a Pécsi Kulturális Központ szervezésében valósul meg azzal a céllal, hogy a fiatalok mihamarabb találkozzanak képesség és személyiségjegyek formálásában is jelentõs szereppel bíró játékokkal, így hasznosan és közösen töltsék a szabadidõt a számítógép és videojátékok bámulása helyett. Egy jó játék szerepe a kudarc megélésében, kezelésében a kreatív és stratégiai gondolkodás fejlesztésében vitathatatlan. Válogatott játékaink a felépített tematika és a kiegészítõ programok segítségével ezen képességek játszva, szórakozva sajátíthatók el. Fotók


JátsszMa! Társasjáték Bajnokság

II. Bajnokság Amun-ReMinden évben megrendezésre kerülõ társasjáték bajnokság két korcsoportban valósul meg, hogy a gyermekek és a felnõttek is össze tudják mérni tudásukat, ügyességüket. Az egész napos rendezvény délelõttje a gyermekeké. Délutántó estig a nagyok mérkõznek a nyereményekért. Mindkét kategóriában több lehetõség közül megszavazott 3 játékban összegyûjtött pontszám alapján kerülnek ki a gyõztesek. Célunk nem a valódi versenyszituáció megteremtése, inkább hogy a hosszú és kitartó játékkal sikerélménye legyen a résztvevõknek. Fotók

Társasjáték ajánló

Oszd meg másokkal is:
iwiwfacebookEmail
Külsõ helyszíni gyermekprogramok

Ünnepekhez, alkalmakhoz, rendezvényekhez biztosítunk változatos programokat minden korosztály számára. Lehetõségünk van a kis csoportos foglalkozásoktól a nagyrendezvényekig minden foglalkoztatási igény kielégítésére. Modern és hagyományos kézmûves technikák,  társasjátékok, közösségi(csoportos)játékok is igényelhetõek. Több korcsoport esetén több programot is ajánlunk ill. kivitelezünk szakembereink segítségével. Gyermekprogram 2Gyermekprogram 4GyermekprogramGyermekprogramon

Az árakat egyedileg képezzük a helyszín, a résztvevõk száma, a programok mennyisége és fajtája alapján. Ajánlatért forduljon hozzánk bizalommal!

Várjuk megkeresését elérhetõségeinken!

Oszd meg másokkal is:
iwiwfacebookEmail
Szülés utáni alakformáló torna

Szülés utáni alakformáló tornánk a gyermekágyas kontrollvizsgálatot (nõgyógyászati felülvizsgálatot) követõen kezdhetõ el annak érdekében, hogy javítsunk keringésünkön, visszanyerjük a hasfal és csípõ tónusát, erõsítsük és lazítsuk a hátizomzatot és segítsünk a megterhelt lábaknak. A torna nem intenzitása által segít visszanyerni alakjukat (mivel a túlzott intenzitás az anyatej termelésére negatívan hatna), hanem a mozgás specialitása által! A foglalkozások elõre egyeztetett idõpontban kezdõdnek a Bendegúz-Gyermekzugban. Kérdezhetnek ill. jelentkezhetnek: gyermekzug@gmail.com e-mail címen, illetve  többi elérhetõségünkön.

Várom Önöket szeretettel!

Alakformáló torna 1Alakformáló torna 2Alakformáló torna 3Alakformáló torna 4

Oszd meg másokkal is:
iwiwfacebookEmail
Születésnapi zsúr

Születésnapi zsúr szervezését, valamint lebonyolítását vállaljuk külső helyszínen is.

Szolgáltatásaink:

 • csoportos, mozgásos játékok

 • társasjátékokLufiharc a zsúron

 • arcfestés

 • kézmûves foglalkozás

 • rajzfilm vetítés

 • apró ajándék a résztvevõknek

 • Kiemelt kérés alapján  - külön díjszabással bohócot is beszervezünk

Több fotó ITT.

A zsúr idõpontját a rendezvény elõtt min. 2 héttel érdemes egyeztetni bármely elérhetõségünkön. A kért program, gyermekszám és idõtartam alapján egyéni árajánlatot készítünk. Az árajánlat elfogadását követõen 30 % elõleg kifizetése szükséges.

Oszd meg másokkal is:
iwiwfacebookEmail
Születésnapi zsúr

Gyerekek

Születésnapi zsúr szervezését, valamint lebonyolítását vállaljuk. 10 fõig székhelyünkön is, illetve 6 év alatti gyermekek esetén 12 fõig.

 

Szolgáltatásaink:

 • terem / helyszín dekorálása

 • csoportos, mozgásos játékok

 • étkeztetés kellékeinek biztosítása (szükség esetén torta rendelés, ital beszerzés)

 • társasjátékokLufiharc a zsúron

 • arcfestés

 • kézmûves foglalkozás

 • rajzfilm vetítés

 • apró ajándék a résztvevõknek

 • Kiemelt kérés alapján  - külön díjszabással bohócot is beszervezünk

Több fotó ITT.

Torta

A zsúr idõpontját a rendezvény elõtt min. 2 héttel érdemes egyeztetni bármely elérhetõségünkön. A költségek az "Áraink" menü alatt elérhetőek. Megrendelés esetén 30 % elõleg fizetése szükséges.

Oszd meg másokkal is:
iwiwfacebookEmail
Iskolai ajánlatunk
szórólap suliknak
Oszd meg másokkal is:
iwiwfacebookEmail