HÍREK, ESEMÉNYEK
Társasjátékos Olympia 2012.
Társasjátékos Olympia 2012.Ez az év az Olimpiáról szól...de nem csak a sportrajongók örülhetnek!!!

Hamarosan megkezdõdik a Társasjátékos Olympia 2012. rendezvénysorozat a Nebuló XXI. Alapítvány és a Társasjátékos Klub szervezésében, melyhez mi is nagy örömmel csatlakoztunk! Helyi döntõkre nálunk is lehet jelentkezi!

A versenyszabályok itt, a jelentkezés feltételei itt érhetõek el.

II. JátsszMa Társasjáték Bajnokság

A tavalyi siker után idén is megrendezzük a JátsszMa Társasjáték Bajnokságot!

Két korcsoportban jelentkezhetsz játékosnak: 12 év alattiak a GYERMEK, idõsebbek a FELNÕTT kategóriában versenyezhetnek.

JátsszMa logo

A bajnokság idõpontja 2012. október 6. szombat! 9-12 óra között a GYERMEK kategória versenyei zajlanak, 14-18 óra között a FELNÕTT versenyzõk mérhetik össze tudásukat. A játékok több körben zajlanak és az elért helyezésekért járó összpontszám alapján alakul ki a végsõ eredmény.

Mindkét szekció után eredményhirdetésre kerül sor, ahol apró ajádékok, játékok és utalványok kerülnek kiosztásra a legjobbak között!
A FELNÕTT kategória ponszerzõi csatlakozhatnak a Társasjáték Olympia döntõihez Budapesten, ahol értékes nyereményekkel gazdagodhatnak!

Helyszín: Bendegúz-Gyermekzug Pécs, Irgalmasok u. 18. (nagyszámú jelentkezõ esetén, a helyszín változhat, mely változásról a nevezõket értesítjük)

Nevezési díj: 600 Huf
Jelentkezés név, életkor és e-mail cím
megadásával: gyermekzug@gmail.com címen (Tárgy rovatba írjátok: Bajnokság 2012)
Jelentkezési határidõ: 2012. október 1. hétfõ 12:00 h

iwiwfacebookEmail
2012-06-13
<< Vissza >>