HÍREK, ESEMÉNYEK
Hasznos ajándékok Húsvétra!
Kedves Vendégeink!

Hamarosan Húsvét... Szíves figyelmükbe ajánljuk partnereink hasznos és kedvezményes áru fejlesztõ és társasjátékait, valamint újdonságunkat a vásárlási utalványt!

A játékok megrendelhetõek nálunk április 13-ig, hogy az ünnepre biztosan megérkezzenek!

Két új játékkal is bõvült kínálatunk:

Ra 5500 HUFRa

Egyiptomi témájú licitálós játék, ahol a megszerzett lapkákból birodalmat építünk. A 3 körbõl (korszakból) álló játékban a megszerzett Fáraók, folyók, Istenek, kincsek, fejlesztések és épületek száma és fajtája adja a pontokat. A csavar a játékban a lapkák elszámolásában, illetve az idõnként felbukkanó járványok, háborúk és egyéb rontások szerepében van. Egyszerû játékmenete ellenére 10-12 éves kortól javasolt összefüggései miatt.


Niagara Niagara 7000 HUF

A 2005-ös Év Játéka a vízesés környékére repít minket, hogy drágaköveket gyûjtsünk csónakjainkkal. Aki merész és messzire hajózik, könnyen lezuhanhat a vízesésen a minden körben elmozduló folyón. A hajókat számozott lapkák segítségével mozgatjuk, de a lépéseink számából le kell vonnunk a kincs felvételéért járó 2 pontot. Tehát ha 4-es lapot játszunk ki és még egy követ is fel szeretnénk venni, csak két lépést tehetünk a folyón lefelé, vagy fölfelé. A kiegészítõvel sok új lehetõséget kapunk és még izgalmasabb válik a játékmenet.


Nem tud dönteni....?  Vásárlási utalvány a megoldás! 4000 HUF értékben vásárolható, mely utalvány felhasználható a nálunk leadott társasjáték megrendelésekre.

Részletes játéklista megtalálható itt! A játékok megtekinthetõek és kipróbálhatóak Társasjáték klubunkban.

A Rainbow csodálatos könyvei és áprilisi akciói hamarosan elérhetõek itt!

Éljenek kedvezményeinkkel!

Várjuk kérdéseiket, megrendeléseiket a gyermekzug@gmail.com címen, illetve 72/514 604-es és 30/348 77 62-es telefonszámokon, vagy személyesen az Irgalmasok u. 18-ban!

iwiwfacebookEmail
2011-04-04
<< Vissza >>