HÍREK, ESEMÉNYEK
Zene kicsiknek

zenebolcsinVidám zenés foglalkozás babáknak, kisdedeknek és Zene gyerekeknek 2szüleiknek zenehallgatással, énekléssel, hangszerekkel szerdánként 16.30-tól. Kellemes környezetben biztosítjuk a lehetõséget együtténeklésre, -játszásra, közös ritmikai és zenei fejlõdésre. Hagyományos és új dalok és mondókák szerepelnek a repertoárunkon, tematikusan készülünk az ünnepekre.

Bejelentkezés az info@gyermekzug.hu e-mail címen, vagy a 72/514 604-es telefonszámon.

iwiwfacebookEmail
2010-06-02
Ezen a héten a Társasjáték klubban...

CaylusJúnius elsején, kedden 17 órától, mint minden Age of Empireshéten ismét Társasjáték klub. Ezen a héten többek között a nagysikerû Caylus címû játékot próbáljuk ki. Ez egy izgalmas, összetett vár és városépítõ játék. Presztízspontokért harcolunk, melyeket jó idõben és jó helyen tudunk megszerezni. Természetesen ehhez játékostársainknak is lesz néhány szava. Caylus mellett hamarosan újabb játékok érkeznek. Az AGE OF EMPIRES III. a számítógépes játék táblajátékos változata, valamint az OPERA címû játék, ahol mecénásként van lehetõségünk kezünkbe venni Európa zenei életét.

iwiwfacebookEmail
2010-05-27
Nyári bérleteink

Kedves Vendégeink!

2010. május 3-tól érvényesek aktuális héten felhasználható nyári bérleteink, amelyekkel az oktatási szünetben kívánunk segítséget nyújtani a dolgozó szülõknek. Minden hétköznap 9 - 15 óráig, napi 4 órában igénybe vehetõ gyermekfelügyeletünk.

Aktuális héten felhasználható nyári bérletek:

  • 10 órás bérlet 8000 HUF
  • 20 órás bérlet 14000 Huf.

Változatos programokkal kézmûvességgel, zenével, játékokkal, kirándulással és terrrárium látogatással várjuk Kedves Vendégeinket.

iwiwfacebookEmail
2010-04-26
Zenés foglalkozás gyermekeknek

zenebolcsinVidám zenés foglalkozás babáknak, kisdedeknek és Zene gyerekeknek 2szüleiknek zenehallgatással, énekléssel, hangszerekkel szerdánként 16.30-tól. Kellemes környezetben biztosítjuk a lehetõséget együtténeklésre, -játszásra, közös ritmikai és zenei fejlõdésre. Hagyományos és új dalok  és mondókák szerepelnek a repertoárunkon, tematikusan készülünk az ünnepekre.

Bejelentkezés az info@gyermekzug.hu e-mail címen, vagy a 72/514 604-es telefonszámon.

iwiwfacebookEmail
2010-04-13
Kézmûves játszó a legkisebbeknek

Kézmûves foglalkozás kicsiknek és nagyoknakPalettaMinden pénteken 16 órától 17 óráig kézmûves programmal várjuk a kicsiket és nagyokat. Megismerkedhetnek sok hagyományos és modern technikával, különbözõ anyagokkal, színekkel, formákkal.

Textilfestés, gyurmázás, nyomda technika, képeslap készítés, gyöngyvasalás, só-liszt gyurma, bábkészítés, hajtogatás csak néhány példa a számtalan lehetõség közül.

Az elõzetes bejelentkezés segíti munkánkat!

Köszönjük!

iwiwfacebookEmail
2010-01-26