HÍREK, ESEMÉNYEK
Könyvajánló

KönyvKedves olvasgató, olvasva-tanítgató Vendégeink!
Néhány általunk aranyosnak, hasznosnak tartott könyv megtekinthetõ nálunk néhány héten keresztül. Bõvebben olvashat róluk a Programjaink / Könyvajánló rovatunkban!

Hamarosan még néhány könyvet bemutatunk ugyanott!

iwiwfacebookEmail
2010-06-24
Nyári szünet a gyermekzugban

Kedves Látogatóink!

A gyermekzug elõre láthatóan egész nyáron nyitva tart. Külsõ program miatt belsõ foglalkozásokra nem tudunk vendéget fogadni augusztus 6-án, pénteken és 9-én, hétfõn.

A NYÁRI SZÜNET augusztus 16-19-ig tart. Addig és azután várunk mindenkit a szokott rendben és idõben!

Megértésüket köszönjük! Kellemes nyarat, nyaralást, pihenést kívánunk!

iwiwfacebookEmail
2010-06-22
Szülés utáni alakformáló torna

Kedves Érdeklõdõk!

Szülés utáni alakformáló tornánk iránt érzünk erõsödõ igényt. A torna a gyermekágyas kontrollvizsgálatot (nõgyógyászati felülvizsgálatot) követõen kezdhetõ el annak érdekében, hogy javítsunk keringésünkön, visszanyerjük a hasfal és csípõ tónusát, erõsítsük és lazítsuk a hátizomzatot és segítsünk a megterhelt lábaknak. A torna nem intenzitása által segít visszanyerni alakjukat (mivel a túlzott intenzitás az anyatej termelésére negatívan hatna), hanem a mozgás specialitása által!

A foglalkozások idõpontját a jelentkezõk szabadidejéhez mérten jelölöm ki, egyéni és kiscsoportos formában vehetõ igénybe!

Kérdezhetnek ill. jelentkezhetnek: barna.adrienn@gyermekzug.hu

Várom Önöket szeretettel!

iwiwfacebookEmail
2010-06-17
Baba-Mama torna

Kedves Anyukák!

Jelentkezés függvényében rendszeresen indul a Baba-Mama torna azoknak, akik babájukkal együtt szeretnének mozgás közben kikapcsolódni. A kikapcsolódáson túl olyan, a mozgásfejlõdést elõsegítõ tornát tanulhatnak a szülõk, amelyek otthon is végezhetõk a baba egészsége érdekében. Megtanulhatják, milyen mozgásokat, milyen korban hogyan követhetnek nyomon. Mindeközben az anyukáknak keringést javító és izomlazító mozgás végzése ajánlott a szülést követõ hónapokban, amit a Baba-Mama tornán együtt végzünk!

Várom Önöket szeretettel!

Idõpontot az érdeklõdõk szabadidejéhez mérten jelölök ki, ezért kérem, keressenek bennünket! A torna igénybe vehetõ egyéni ill. kiscsoportos formában is.

barna.adrienn@gyermekzug.hu

iwiwfacebookEmail
2010-06-17
Megérkeztek az új játékok!

Június 22-én kedden 17 órától a Társasjáték klub Operavárja vendégeit, kipróbálásra váró új játékaival. Az Opera címû játékban ügyesen kell taktikáznunk és elõre megtervezni lépéseinket, hogy az értékelési fázisokra a megfelelõ elõadások a megfelelõ színházi teremben legyenek. Age of EmpiresAz adott zeneszerzõ népszerûsége is fontos szempont, ha gyõzni akarunk pontjainkkal.

Az Age of Empires talán ismerõs a számítógépes játékok kedvelõinek körében. Azt kell, hogy mondjam nagyszerûen sikerült a játék asztali változata. Az egyszerû játékmenet, mégis stratégiai döntések elé állít minket. És ha ez még kevés lenne, a kivitel is látványos. Hatalmas táblán több száz figurával és aranypénzekkel élhetjük át a nagy felfedezések korát.

iwiwfacebookEmail
2010-06-05