HÍREK, ESEMÉNYEK
Öt újabb könyv az ajánlásunkban

Kedves könyvszeretõ és könyveket éppen megszeretõ Vendégeink!Könyv

A Programjaink / Könyvajánló helyen újabb könyveket ajánlhatunk Önöknek! Tekintsék meg a legújabb kicsiknek szóló kincsek leírását és rendeljenek rajtunk keresztül!

iwiwfacebookEmail
2010-07-23
Keddi társasklubban...

Társas GyerekeknekGolyókKedden 17 órától már két asztalnál társasozunk. Külön asztalt indítunk a felnõtteknek és a gyerekeknek. A nagyobbaknak Maestro Leonardo-t,  a kisebbeknek Niagara-t ajánluk. Természetesen ezeken kívül is válogathatunk a széles kínálatból. Gyerekeknek: Boszorkányfutam, Kalóztámadás, Tibet, stb.; Felnõtteknek: Agricola, Caylus, Dominion, stb.

iwiwfacebookEmail
2010-07-19
Kézmûves minden korosztálynak!

PalettaMint minden pénteken, most is kézmûveskedünk Kézmûves kicsiknek és nagyoknak 2picikkel és nagyokkal a Bendegúz-Gyermekzugban 16 és 17 óra között. Különbözõ technikák elsajátítása közben nemcsak jól érezzük magunkat, hanem ügyesedik a kezünk is. Az elkészült tárgyakból dekoráció, vagy szép ajándék is lehet szeretteink számára. Látogassanak el hozzánk!

Jelentkezés elérhetõségeinken.

iwiwfacebookEmail
2010-07-15
Zenés foglalkozás

ZeneKedves Vendégeink! Ezen a héten szerdán is várjuk a zenét kedvelõ piciket és nagyokat 16: 30-tól a Gyermekzugban zenés játszóházzal! Hallgatunk zenét, mondókázunk, zenélünk és játszunk együtt kellemes környezetben!

iwiwfacebookEmail
2010-07-13
Ismét egy új játék!

Ismét egy új játékkal gazdagodott a Bendegúz-Gyermekzug Társasjáték klub. Martin Wallace (Railroad Tycoon) Brass címû játékának német kiadása érkezett meg hozzánk. A Kohle néven futó játék, méltán tartja elõkelõ 8. helyét a boardgamegeek oldalon.Brass/Kohle

A játék Angliába kalauzol el minket az ipari forradalom idejébe. A szabálykönyv kissé nehezen értelmezhetõ (a magyar ismét kevésbé jól sikerült), de kibogozása után egy könnyen átlátható játékmenet bontakozik ki. Két korszakon át (egy csatorna és egy vasúti), kártyáink segítségével telepíthetünk ipart és infrastruktúrát, fejleszthetünk technológiát, vehetünk fel hitelt, illetve kereskedhetünk gyapottal. A játék célja a legtöbb gyõzelmi pont bezsebelése.

Július 13-án 17 órától egy hosszú, ám jó hangulatú este ígérkezik.

iwiwfacebookEmail
2010-06-25